Sony Ericsson P910

Annonse


Sony Ericsson P910 lansert

Sony Ericsson P910Ryktene om Sony Ericsson P910 er endelig bekreftet fra offisielt hold. Sony Ericsson lanserte i dag telefonen som vi de siste månedene har snakket mye om her i ITavisen.no. P910 er en oppgradering av den populære P900, som er Sony Ericssons mest avanserte telefon.

Mangler megapiksel

Sony Ericsson P910 kommer, som vi har snakket mye om tidligere, med fullt tastatur på innsiden av flippen. Den vil også ha mer minne innebygd. Det interne minnet er oppgradert fra 16 til 64 MB. Telefonen støtter også hele 1 GB Memory Stick Duo Pro.

Fargeskjermen er også oppgradert. Nå får man hele 262 000 farger på skjermen, noe som gjør at den vil være godt egnet til å se på bilder med. Uheldigvis er ikke kameraet oppgradert til én megapiksel, noe man burde kunne forvente av toppmodellen til selskapet.

Snart på markedet

Telefonen er basert på operativsystemet Symbian OS v7.0, noe som gjør at Sony Ericsson P910 vil ha tilgang til en rekke spennende applikasjoner. Ifølge pressemeldingen fra selskapet finnes det for øyeblikket over 600 applikasjoner til P800/P900/P910.

Vi kan visstnok forvente at Sony Ericsson P910 vil komme på markedet i løpet av tredje kvartal. Den vil være tilgjengelig med fem forskjellige tastatur, nemlig Qwerty, Qwertz, Azerty, Russisk og Gresk. Prisen er ikke kjent.

Annonse