Oakley Thump

Annonse


Oakley-solbriller med MP3

Oakley ThumpTour de France-helten Lance Armstrong har blitt sett med et par fete solbriller med MP3-spiller. Nå har det kommer frem at man ikke må ha vunnet sykkelrittet fem ganger for å få tak i disse brillene. Oakley Thump kommer for salg før jul 2004, ifølge en pressemelding fra Oakley.

Ingen ledninger

Oakley Thump er en solbrille med MP3-spiller innebygd. All teknologi er bygd inn i rammen, slik at man slipper irriterende ledninger som henger og slenger. Batterikapasiteten skal være på gjennomsnittlig seks timer aktivt bruk.

Spilleren kan spille av både MP3- og WAV-filer, samt WMA-filer (både med og uten DRM). Den skal kunne kobles til både Microsoft Windows og Apple OS X for å overføre filer. Volumkontroll og valg av sanger styrer man via en kontroll på siden av brillen.

Stive priser

Thump skal komme i to versjoner. En versjon med 128 megabyte minne og en versjon med 256 megabyte minne. Prisen på solbrillene er henholdsvis 395 dollar (2 650 kroner) og 495 dollar (3 320 kroner).

Dette er priser som til vanlig er ganske stivt for en MP3-spiller med maksimalt 256 megabyte minne. Imidlertid får man her også et par solbriller fra en av de bedre solbrilleprodusentene i verden.

Annonse