MobileBurn

Annonse


Nye bilder av P910

MobileBurnFlere ganger de siste månedene har vi skrevet om ryktene om at det skal komme en oppfølger til Sony Ericsson P900. I tillegg til at ITavisen.no har fått personlig bekreftelse om denne modellen fra flere kilder, kan man nå også se bilder av telefonen som ser 100 prosent ekte ut.

Kan forsvinne

De forskjellige bildene som er blitt postet på et diskusjonsforum på nettet viser oppfølgeren, Sony Ericsson P910, i forskjellige positurer. Man ser blant annet at telefonen har fått et fullstendig tastatur, samt at designet er modifisert litt (tastene minner blant annet mye på det man ser på K700i).

Et annet sted på samme nettsted kan man også finne bilder av brukergrensesnittet på den nye modellen. Det er også noen små endringer på dette, samt noen valgmuligheter som bekrefter funksjonaliteten i den nye telefonen.

Er man interessert i å se disse bildene bør man være rask. Forrige gang det verserte rykter, og «offisielle» bilder på avveie, ble nettsteder over hele verden tvunget til å fjerne bildene. Det skjedde også med oss i ITavisen.no.

Annonse