Neonode front

Annonse


Ny supermobil fra Sverige?

Neonode frontIfølge produsentens eget nettsted, skal det nå være sendt ut en rekke testeksemplarer av de siste to års mest myteomspunnede mobilnyhet.

Utsatt flere ganger

Hybridmobilen «Neonode», har vært annonsert ankommet ved en rekke anledninger, og ble for første gang vist frem i 2002. Årsaken til at selve lanseringen ved flere anledninger er blitt utsatt, skal være det produsenten omtaler som tekniske problemer.

Det virker imidlertid som om ventetiden kan være forbi. Flere av de 20.000 kundene som har forhåndsbestilt mobilen, skal nå ha mottatt de første eksemplarene.

Annonse


Overlegen ytelse?

Da Neonode for første gang ble vist frem, vakte det stor oppmerksomhet. Det var heller ikke uten grunn, for de annonserte egenskapene gikk andre mobiltelefoner en høy gang.

Mye av hypen har blant annet dreid seg om det bortimot naturstridige ved alt den lille telefonen på 88 gram har vært istand til å romme: MP3-spiller, slot for SD-kort, innebygget VGA-kamera og ikke minst – en stor trykkfølsom skjerm på 176 x 220 piksler med en fargedybde på over 262.000 farger.

Utsettes igjen?

Nå er også spørsmålet om Neonode makter å tukte sine konkurrenter med de spesifikasjonene telefonen er satt opp med. Det har tross alt skjedd mye innen mobilutvikling siden 2002 – også utenfor Neonodes produksjonslokaler.

Og om ventetiden omsider er forbi gjenstår å se. Neonode har utsatt lanseringsdatoer tidligere. Det kan de også gjøre igjen.

Annonse