Annonse


XBOX-TEST: Driv3r

Driv3r er oppfølgeren til Driver og Driver 2, som både var enormt imponerende og store salgssuksesser. Noe som er grunnen til at de fleste av oss har store forventninger til spillet som nå er kommet. Det burde man tydeligvis ikke ha.

Enorm skuffelse

Vi må faktisk innrømme at det er lenge siden et spill har skuffet såpass mye som Driv3r. De to foregående spillene og ikke minst Grand Theft Auto-serien har gjort oss sugne på spill i denne kjør og skyt-genren.

Det som gjør det enda mer skuffende er at alt lå til rette for dette spillet. Man har tatt i bruk flere kjente Hollywood-skuespillere for å lage den rette stemningen i spillet. Kan tenke meg at Michael Madsen og Michelle Rodriguez er stolte over å ha dette produktet på samvittigheten.

Spillet virker i det store og hele direkte uferdig. Det kan faktisk virke som om Reflections, som har laget spillet, har blitt latt i stikken av Atari. Lysten etter å gi ut et spill virker større enn lysten på å lage et bra spill. Atari burde ha holdt seg for gode til å lansere dette.

Annonse


Spillet «hakker»

Noe av det som overrasket mest var at spillet «hakket» forholdsvis ofte. Både i filmscenene mellom oppdrag og mens man spiller opplever man plutselig at konsollen får hikke og at grafikk og lyd hakker. Det bør man slippe i 2004.

Historien i spillet er det heller ikke noe positivt å si om. Den er ganske platt og kjedelig. Ikke blir det bedre av at spillet til tider er så ømfintlig at man hele tiden må starte på nytt, selv for å klare et i utgangspunktet enkelt oppdrag.

Det positive som er å si om spillet er at kontrollen er forholdsvis grei, samt at det er stort. Man har mange muligheter til å kjøre rundt på måfå i byene i spillet, enten med eller uten spesielle oppdrag.

Her ser du skjermbilder fra Driv3r

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Styr unna

Driv3r er helt klart spillbart, men det finnes spill som er like bra, og som har vært det lenge. Når også Grand Theft Auto: San Andreas ligger og lurer på den andre siden av sommeren er det bare å hoppe glatt over dette spillet.

Har du ikke skjønt det ennå er det ingen grunn til å støtte oppunder Ataris forsøk på å lure oss trill rundt med Driv3r. Da sitter man bare igjen med et utrolig slett inntrykk fra et spill som kunne vært så uendelig mye bedre.

Annonse