Hopp til navigasjon Hopp til innhold

MPx 220 med megapiksel

At Motorola skulle komme med MPx 220 har ikke vært noen stor hemmelighet. Nå er telefonen bekreftet, med et vell av nye funksjoner.

Motorola MPx 220 (lukket)
Det har i mange måneder vært kjent at Motorola ville slippe en oppfølger til sin Windows-mobil, Motorola MPx 200. Nå er nyheten bekreftet av Motorola og vi kan vente oss MPx 220 mot slutten av 2004, skriver MobileBurn.

Med megapiksel

Den nye Motorola-modellen vil komme med kamera på 1,3 megapiksler og med blitz. Dette er en ganske heftig oppgradering, med tanke på at originalen Motorola MPx 200 ikke hadde kamera i det hele tatt.

Det interne minnet i telefonen er utvidet til 64 MB og minneporten som tok SD-kort har blitt byttet ut med en port som tar mini-SD-kort. Telefonen vil støtte slike mini-SD-kort med opptil 512 MB minne.

Også Bluetooth

En annen viktig oppgradering er det nye Bluetooth-systemet, som lar deg bruke alle de spennende Bluetooth-produktene som er på markedet. Skjermen på utsiden av telefonen har også blitt oppgradert til en fargeskjerm.

Telefonen er som sagt basert på Microsofts Smarthphone OS. Mpx 220 har 2003-versjonen av operativsystemet installert. Selve designet på telefonen er også endret litt fra originalen.

Stikkord: Mobil