Motorola MPx 220 (lukket)

Annonse


MPx 220 med megapiksel

Motorola MPx 220 (lukket)Det har i mange måneder vært kjent at Motorola ville slippe en oppfølger til sin Windows-mobil, Motorola MPx 200. Nå er nyheten bekreftet av Motorola og vi kan vente oss MPx 220 mot slutten av 2004, skriver MobileBurn.

Med megapiksel

Den nye Motorola-modellen vil komme med kamera på 1,3 megapiksler og med blitz. Dette er en ganske heftig oppgradering, med tanke på at originalen Motorola MPx 200 ikke hadde kamera i det hele tatt.

Det interne minnet i telefonen er utvidet til 64 MB og minneporten som tok SD-kort har blitt byttet ut med en port som tar mini-SD-kort. Telefonen vil støtte slike mini-SD-kort med opptil 512 MB minne.

Også Bluetooth

En annen viktig oppgradering er det nye Bluetooth-systemet, som lar deg bruke alle de spennende Bluetooth-produktene som er på markedet. Skjermen på utsiden av telefonen har også blitt oppgradert til en fargeskjerm.

Telefonen er som sagt basert på Microsofts Smarthphone OS. Mpx 220 har 2003-versjonen av operativsystemet installert. Selve designet på telefonen er også endret litt fra originalen.

Annonse