Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Halv pris med kontantkort

Synes du at som kontantkortkunde må du ut med store summer for å kunne snakke med vennene? I sommer blir det mye billigere.

Mobil penger
Telenor Mobil har bestemt seg for å gi et skikkelig sommertilbud til sine kontantkortkunder. Alle får dobbel ringetid på nykjøpt tid. Lader man abonnement for 500 kroner i juli og august får man 1 000 kroner i mobilbruk, skriver Telenor i en pressemelding.

– Telenors kontantkortkunder får nå muligheten til å fortelle dobbelt så mye om hva man opplever i sommer – enten man snakker, sender tekstmeldinger eller sender bilder med mobilen, sier Olav Henrik Kjorstad, Telenors direktør for Mobil i Privatmarkedet.

Må kjøpes i sommer

Er man kontantkortkunde hos Telenor kan man lade abonnementet med MobilHandel (via tekstmelding), i minibank og på internett, i tillegg til de tradisjonelle ladekortene som man kjøper i butikken. Sommertilbudet gjelder uansett metode, men det må skje i juli eller august.

– Lading for en 500-lapp gir en bonus tilsvarende to hundre bildemeldinger, mer enn syv hundre tekstmeldinger eller to til fire timers sammenhengende taletid i Norge. Selv de som har mest på hjertet burde kunne nyte godt av dette, sier Kjorstad.

Stikkord: Mobil