Hopp til navigasjon Hopp til innhold

TEST: Creative TravelSound

Nå som sommerferien er rett rundt hjørnet kan det være nyttig med et par bærbare høyttalere som kan være med på turen. Vi har testet et sett fra Creative.

Etter uttallige timer i en strandstol under sterk sydlandsk sol, kan det kanskje være på tide med en drink eller to på verandaen, før barene skal få gjennomgå. Da kan det være nyttig å koble til et par høyttalere til MP3-spilleren, slik at også andre skal få glede av musikken.

Plass til tax-free

Derfor er et kompakt og lite sett som Creative TravelSound ypperlig. Lite nok til at det ikke tar opp verdifull plass som kan brukes til å fylle opp tax-free-kvoten. Får enkelt plass i håndbagasjen eller kofferten.

Lyden var ikke blant det beste vi har hørt, men hva kan man forvente når høyttalerne er på størrelse med et gjennomsnittlig drinkglass. Den var uansett mer enn god nok for den bruken vi nevnte i begynnelsen av testen.

Det er først når høyttalerne ble testet på maks at vi merket at de sviktet litt. Da var tross alt alle innstillingene på PC-en og høyttaleren satt på høyeste innstilling. De fleste høyttalere begynner å svikte da.

Ikke plass til lader

Creative TravelSound kommer med en liten bæreveske, som beklageligvis er litt for liten til å få plass til alt utstyret. Det følger selvsagt med kabler for tilkobling til bærbar PC eller MP3-spiller, samt en omformer for at de skal få strøm. Alt dette får ikke plass i denne «vesken».

Nå er nok bærevesken beregnet for kun høyttalerne og kabelen for tilkobling. Høyttalerne har nemlig også muligheten til bare å benytte seg av batterier. Fire AAA-batterier for å være eksakt. Utrolig nyttig med begge disse mulighetene

Kjekt i ferien

Som nevnt er Creative TravelSound et ypperlig sett for å ha muligheten til å spille litt musikk i ferien. Lyden er mer enn god nok, for hotellverandaen og andre egnede steder. Et perfekt lite underholdningsverktøy for ferien.

Her ser du bilder av Creative TravelSound

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Annonse
Stikkord: lydogbilde