Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Stortest av digitalkameraer

ITavisen.no holder deg løpende oppdatert på det nyeste innen digital fotografering og tester de hotteste nyhetene for deg.

Casio EXZ-30
Nye og spennende digitalkameraer dukker opp stadig raskere. Jungelen med modeller, produsenter – og ikke minst tekniske spesifikasjoner, er mildt sagt uoversiktlig. Derfor holder vi deg oppdatert på det aller siste på fotomarkedet, tester kameraer for deg og forteller deg hvorfor du bør bruke pengene dine på det ene fotoapparatet fremfor det andre.

Grundig

Alle våre kameratester er utrustet med en oversiktlig spesifikasjonsguide. Her kan du sammeligne kameraer opp mot hverandre, og raskt få overblikk over hva slags spesifikasjoner de forskjellige modellene kan skilte med. Dessuten tar vi rikelig med testfotografier, slik at du med egne øyne kan se hvor gode eller dårlige bildene blir.

Et digitalt fotoapparat er ikke bare en komplisert datamaskin som skal yte maksimalt teknisk. Et digitalt er fotoapparat er også en innretning du tar med deg overalt, og som skal bidra til at fotografering blir en morsom og inspirerende aktivitet.Vi tester kameraene grundig, og vurderer kritisk alle viktige forhold rundt apparatet. Vi synes nemlig du skal slippe å begå dyre bomkjøp. Er kameraet brukervennlig, og enkelt å betjene? Hvor gode er de forskjellige funksjonene? Og ikke minst – tar kameraet fine bilder? Det er jo dette fotografering i bunn og grunn dreier seg om.

Testen finner du kontinuerlig oppdatert på: www.itavisen.no/digitalkamera.htmlEn link finnes også i menyen til venstre på sidene våre.

God sommer – og knips ivei!

Annonse
Stikkord: digitalkamera, lydogbilde