Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny Treo fra PalmOne

PalmOne Treo 600 er en av de mer komplette PDA-telefonene på markedet. Men den har manglet Bluetooth. Endelig kommer det også.

Handspring Treo 600
Neste generasjon av Treo vil gi brukerne den meste etterspurte funksjonen, Bluetooth, skriver The Register. Samtidig vil skjermoppløsningen dobles, fra 160 x 160 punkter til 320 x 320 punkter. Denne oppløsningen har blitt en standard på Palm OS-baserte PDA-er.

Ukjent OS-versjon

Det er imidlertid ikke kjent hvilken versjon av Palm OS som den nye Treo-modellen vil benytte seg av. Det som er kjent er at den vil komme med «standard Palm OS 5.x produktivitetsverktøy», noe som visstnok hinter om at «Garnet» vil bli operativsystemet.

Modellen, som har kodenavnet «Ace», vil har 32 MB minne, som er en god del på en Palm OS-basert enhet. Den vil ha en 312 MHz ARM-prosessor og det er ventet at kameraet på mobilen vil oppgraderes fra VGA, skriver The Register.

Annonse
Stikkord: Mobil