Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Comdex er avlyst

Den meget viktige IT-messen Comdex som har gått av stabelen de siste 25 årene avlyser årets utgave. Men det er ikke kroken på døra.

Comdex-logo
Selskapet som står bak Comdex-messen i Las Vegas, MediaLive International Inc, meldte i går at årets utgave, som skulle starte 14. november, avlyses. Allikevel er det ikke helt slutt. Neste versjon av messen er allerede penslet inn den 13. – 17. november 2005.

Topper skal gi råd

Selskapet har i forbindelse med avlysningen av messen opprettet et rådgivningsstyre bestående av en rekke IT-topper som skal avgjøre hvordan Comdex-messen skal være i fremtiden.

Ledere i firmaer og organisasjoner som AMD, EMC, Borland Software, Global Technology Distribution Council, Oracle, Samsung, Dell, Intel, Cisco og Microsoft har sagt seg villig til å hjelpe til med dette.

Annonse