Hopp til navigasjon Hopp til innhold

– Sony Ericsson P910 finnes

Tidligere i år kunne vi fortelle at ryktene sa at populære P900 får en oppfølger med fullt QWERTY-tastatur. Nå bekreftes ryktene fra flere hold.

MobileBurn
I begynnelsen av mai viste vi frem bilde av en oppfølger til den meget populære toppmobilen til Sony Ericsson, P900. Dette var datagenererte bilder, som ifølge ryktene viste en P900 med fullstendig tastatur. Ifølge svenske Mobil har sikre kilder nå bekreftet at et slikt produkt eksisterer.

Større skjerm

En troverdig kilde med god kjennskap til Sony Ericssons kommende modeller skal ha bekreftet at det eksisterer en oppfølger til P900, som kommer med dette tastaturet. På innsiden av flippen. Den samme kilden hevder også at den har større skjerm.

Telefonen går visstnok under navnet P910, men dette kan komme til å endre seg før telefonen kommer på markedet. Flere kilder skal også ha bekreftet at Sony Ericsson P910 vil komme for salg i slutten av året.

Tastatur overalt

Dette er rundt samme tid som Nokia vil slippe sin toppmodell, 9500 Communicator. Nokias nåværende toppmodell, 9210i, har blitt grundig distansert av konkurrentene, både når det gjelder design og funksjonalitet. Men den nye modellen vil sette en ny standard, og det kan hende at dette er grunnen til at Sony Ericsson bygger tastatur inn i P900.

Samtidig er det flere andre mobilprodusenter som har sluppet eller vil slippe slike tastaturmobiler. Motorola skal komme med sin meget spennende MPx i løpet av høsten, samt at Palm nylig slapp sin Treo 600 på det skandinaviske markedet.

Stikkord: Mobil