Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Raser mot Xbox-rykter

Micoroft betegner ryktene om at Xbox 2 ikke er kompatibel med dagens Xbox-spill som ren spekulasjon. Men avvise dem helt vil de ikke.

Microsoft var uvanlig raskt ute med å kommentere påstandene om at den kommende Xbox 2-spillmaskinen ikke vil kunne ta spill som er laget for dagens Xbox.

Avviser ikke

Selskapet avviser ikke totalt ryktene. Det er mer snakk om et «vil verken bekrefte eller avkrefte». Men tonen i pressemeldingen er ikke til å ta feil av: Dette liker selskapet svært dårlig, enten det er sant eller ikke.

I pressemeldingen heter det:

Artikler i pressen i den senere tid om framtidige Xbox-produkter er ikke annet enn oppspinn. Microsoft har ikke kommet med noen kunngjøringer om neste generasjon. Så langt er det for tidlig å å spekulere om konkrete ting, bakoverkompatibilitet inkludert. Faktisk er detter media-påfunnet uansvarlig. Man må sette spørsmålstegn ved troverdigheten til enhver publikasjon som er villig til å ofre sannheten til fordel for en fengende overskrift. Xbox-fans er smarte nok til å skille sannheten fra sensasjonsjournalistikk.

For ordens skyld bringer vi også den engelske originalteksten:

Recent stories in the press about future Xbox products are nothing more than pulp fiction. Microsoft hasn’t made any announcements regarding the next generation, so it’s far too early to speculate about specifics, including backward compatibility. In fact, this media conjecture is irresponsible. The credibility of any publication willing to compromise fact in favor of a catchy headline must be questioned. Xbox fans are smart enough to distinguish truth from sensational reporting.

Annonse
Stikkord: spilltester, xbox