Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nye mobiler fra Siemens

Siemens har i dag lansert to nye mobiltelefoner, CFX65 og SL65. De to kameramobilene har lekkert design.

Siemens SL65
De to mobiltelefonene Simenes lanserte i dag heter CFX65 og SL65 har helt klart fokus på mobilkamera. Uheldigvis er det bare snakk om kameraer med VGA-oppløsning, som man nå snart kan si begynner å bli en skuffelse. Flere og flere mobiler kommer nemlig med over én megapiksel i oppløsning.

Siemens SL65

Denne telefonen ser ut til å være en oppfølger til den populære SL55, med den samme typen design. Tastaturet ligger under skjermen, og må skyves ut. Dette gjør at telefonen i sammenklemt tilstand blir meget liten og nett.

Som sagt har den kamera med VGA-oppløsning, men den har også fem ganger digital zoom. Telefonen har også mulighet for spill i 3D. Telefonen vil være tilgjengelig på markedet fra September i Europa, og skal koste kr 3 990 uten abonnement i Norge.

Siemens CFX65

Siemens CFX65

Denne foldetelefonen har den karakteristiske antennen formet som et håndtak på midten av telefonen. Den har en 65 000 fargers skjerm som har en oppløsning på 160 x 128 punkter. Skjermen på utsiden av telefonen er sorthvitt med 96 x 64 punkter.

Kameraet i telefonen er av VGA-kvalitet, men den har fire ganger digital zoom og en god innebygd blits som endelig gjør mobilkameraet brukbart på natten. Telefonen skal komme til Europa i løpet av august, og prisen vil ligge på 1 990 kroner uten abonnement.

Annonse
Stikkord: Mobil