Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lydfeil i Nokia 6230

Det er funnet en spesiell feil i Nokia 6230. Dersom man med håndfrisett prøver å endre volumet på en innspilt lydfil kan det gå hardt ut over ørene.

Nokia 6230
Feilen som er funnet i Nokia 6230 dukker opp når man spiller av en lydfil som man har spilt inn selv. Dersom man under avspillingen av lydfilene forsøker å endre volumet, med håndfrisettet koblet på, kan det virke som om det ikke er mulig å endre det. Men det gjør det og da kan det gå galt, skriver svenske Mobil.

Stopp – Start

Når man trykker på volumkontroll endres volumindikatoren på skjermen, men volumet i håndfrisettet endres ikke. Det skjer ikke før man stopper innspillingen, for så å sette den i gang igjen.

Da har man forhåpentligvis ikke øket volumet til maks siden innspillingen starter med det volumet som ble indikert før man stoppet den. Dette gjelder som sagt bare for filer som man har spilt inn på telefonen selv.

Ikke prioritert

Nokia kjente ikke til feilen på Nokia 6230 før Mobil oppdaget den. Finnene oppgir at man kommer til å rette feilen i en kommende oppdatering av programvaren i telefonen. Det er imidlertid ikke oppgitt når oppdateringen kommer.

– En slik sak kommer sannsynligvis til å bli ganske nedprioritert, sier teknologimarkedssjef Andreas Lundin hos Nokia.

Annonse
Stikkord: Mobil