Hopp til navigasjon Hopp til innhold

MP3-spiller til N-Gage QD

En av de tingene som var mest savnet da vi testet N-Gage QD var MP3-spilleren som var på originalmodellen. Nå kan du få det allikevel.

Nokia N-Gage QD
For et par uker tilbake testet vi N-Gage QD, som vi var meget fornøyd med. Allikevel var det et par ankepunkter, ikke minst det at Nokia hadde fjernet MP3-spilleren som var innebygd på den originale N-Gage. Ved å laste ned et enkelt lite program kan N-Gage QD også benyttes som MP3-spiller.

Ikke bare MP3

Men det er ikke bare MP3-spiller du kan legge til. På nettsidene til My-Symbian.com finner man en rekke forskjellige programmer som kan gjøre funksjonaliteten på Symbian-telefoner mye mer spennende.

Symbian er, for de som ikke kjenner til det, en type operativsystem for mobiltelefoner som man får i forskjellige modeller. Blant annet Nokia benytter seg av forskjellige typer Symbian-systemer i flere av sine telefoner, deriblant N-Gage.

N-Gage benytter seg av Series 60, som man på disse nettsidene kan finne programmer som skjermbeskyttere, mobilt webkamera og kryptert SMS, i tillegg til den nevnte MP3-spilleren, UltraMP3.

Annonse
Stikkord: Mobil