Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bono inn i Silicon Valley

Nå tar Bono med seg sine store kunnskaper om musikkverden og gjør sitt inntog i Silicon Valley. Der skal han investere i teknologiselskaper.

Bono
Den meget aktive iren har, ifølge The Register, tatt seg fri fra samtaler med Paven og forelesninger for verdensleder for å hjelpe Elevation Partners. Dette er et investeringsselskap som skal bruke pengene sine på media- og underholdningsprosjekter.

Kjent fjes

I tillegg til Bono er styret i selskapet satt sammen av teknologiinvestor Roger McNamee, John Riccitiello, forhenværende sjef i Electronic Arts, og tidligere finanssjef i Apple Computers, Fred Anderson.

Selskapet skal samle visstnok samle inn svimlende én milliard dollar til å investere med, men har ikke gitt noe særlig med andre detaljer. Bono er som de fleste vet mest kjent som frontfigur i gruppen U2 og som talsmann for Debt AIDS Trade Africa.