Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nye telefoner fra Nokia

Nylig lanserte slapp Nokia sin første foldetelefon. Nå flyr ryktene om at de slipper en ny foldetelefon til uka. I tillegg skal det komme en rekke andre produkter.

Nokia 7200
Nokia skal lansere en foldetelefon for massemarkedet og en musikkspiller til uken. Allikevel uttalte analytikere i bransjen seg om at disse produktene ikke ville være nok for å kapre tilbake tapte markedsandeler, skriver Wired News.

Mye nytt

Ifølge det vi vet skal selskapet holde flere presentasjoner rundt om i verden neste uke. Ryktene sier at Nokia vil lansere en eller to foldetelefoner, en musikkenhet uten telefontaster, en liten kommunikator for proffmarkedet, samt en liten mobil for 3G-nettet.

Nye modeller er essensielt for å fylle hullene i Nokias produktportefølje. Konkurrentene har vært raskere til å komme på markedet med mobiler med høy oppløsning, kamera og andre funksjoner som har ført til at de har stjålet markedsandeler fra finnene, skriver Wired News.

Stikkord: Mobil