Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ring gratis i Skandinavia

Norske Telio utvider sitt gratistilbud. Nå har man, via IP-telefoni over bredbånd, muligheten til å ringe gratis i hele Skandinavia.

IP-telefoni

– Nå lanserer vi gratis samtaler til hele Skandinavia. Da vil du kunne ringe ubegrenset og gratis til fastnettet i Sverige og Danmark, sier viseadministrerende direktør Rune Strømmen i Telio til Dagbladet.no.

Første gang

Telios kunder har i lengre tid hatt muligheten til å ringe til fastnettet i Norge uten samtalekostnader. Det eneste man betaler er en fastavgift på 159 kroner i måneden, noe som er likt abonnementsavgiften hos Telenor. Nå kan imidlertid Telio også tilby gratis samtaler i Skandinavia også.

– Dette er første gang i Europa at noen tilbyr gratis utenlandssamtaler over vanlig telefon, sier Strømmen.

Tungt å vokse

Telio har hatt problemer å vokse etter all oppmerksomheten selskapet har fått. Selskapet har hatt forskjellige tekniske problemer med oppkoblingen av nye kunder. Nå skal køen for å bli kobles opp nærmest være borte.

For noen uker tilbake kunne vi også informere om at 1500 kunder hos Telio hadde problemer med å få overført telefonnumrene sine fra Telenor til den nye operatøren. 600 av disse har visstnok fremdeles problemer.

Stikkord: internett