Hopp til navigasjon Hopp til innhold

LCD-TV: Råtassen

Pen å se på, lekker fjernkontroll, knallbilder og STRÅLENDE lyd – kan man ønske seg mer?

Philips er rett og slett en fryd å bruke.

En noe treg oppstartstid på snaue fem sekunder er riktignok under pari i denne testen, men du verden som skjermen slår tilbake når den først har fått opp turtallet.

Norske og svært brukervennlige menyer gjør det enkelt å installere og innstille skjermen akkurat slik du selv vil. Dessuten er variasjonsmulighetene både mange og gode.

Topp bilde

Bildegjengivelsen er helt på toppnivå. Finfint bilde som pc-skjerm, og ikke minst når det kommer til filmavspilling.

Utseendemessig blir skjermen seende litt anonym ut – men det er bare mens den ennå er avslått. Når bildet dukker opp, virker det som om designet fullbyrdes og den blir rett og slett seende dønn strøken ut.

Superlyd

God trøkk i høyttalerne gir akkurat så mye og god lyd du trenger. Sammenlignet med for eksempel LG-skjermen, var denne å betrakte som det reneste stereoanlegg. God trøkk i alle frekvensområder gjør at man virkelig får en lydopplevelse som står i stil med bildet. Og det er åpenbart ingen selvfølge, denne testen tatt i betraktning!

Når prisen i tillegg er lav, er det ikke stort mer å si. Dette er et praktprodukt du vil elske fra dag én, og som du kan anskaffe uten å tømme lommeboka fullstendig. Løp og kjøp!

Annonse
Stikkord: lydogbilde, Maskinvare, testprodukt