Hopp til navigasjon Hopp til innhold

LCD-TV: Superlekker 17-tommer

Navnet og utseendet på denne skjermen står mildt sagt langt fra hverandre.

JVC LT-17E31B 16/9 er nemlig en usedvanlig lekker og elegant LCD-skjerm. Litt trist er det imidlertid at produsenten har valgt en fjernkontroll som like gjerne kunne vært laget på midten av 80-tallet.

Rask

For de som måtte være opptatt av slikt, har skjermen en oppstartstid på 2,7 sekunder. Dermed er den desidert raskest blant skjermene i denne testen.

JVC’en er forholdsvis grei å betjene, men krever at du bruker litt tid i menyene. Litt knotete knappe- og menystruktur gjør at man må prøve seg endel frem før man lærer å navigere frem og tilbake.

Det er uansett vel anvendt tid, for innstillingsmulighetene er like mange som de er gode. Her kan man finjustere de fleste parametre fullstendig etter eget ønske, og sette opp skjermen akkurat slik man vil ha den.

Bra bilde

Skjermbildet er klart og skarpt, og gjengir med god lysstyrke. Også fargebalansen er god, og testene viste at i konkurranse med de andre skjermene kom JVC svært godt ut.

Den oppgitte betraktningsgraden på 176 grader er rett og slett veldig bra, og ligger hele seks grader over nummer to i denne testen. Dermed kan du se skjermen tydelig og klart i selv svært skarp vinkel.

Sammenlagt er dette en lekker skjerm, riktignok med stygg fjernkontroll, men med super bildegjengivelse. Og er absolutt et godt kjøp!

Stikkord: lydogbilde, Maskinvare, testprodukt