Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Plasma-TV med DivX-spiller

Vi har lenge ønsket oss en stor og god flatskjerm. KISS Technology har nå kommet med en lekker sak skjerm som også har innebygd DivX-spiller.

KISS Plasma
Danske KISS Technology viste oss en frekk «liten» sak under CeBIT-messen i år. Denne «lille» 42 tommers plasmaskjermen har selvsagt TV-tuner, men har også en innebygd DVD-spiller og harddisk.

Spiller DivX

Den innebygde DVD-spilleren er som alle andre DVD-spillere fra KISS. De spiller stort sett det som er av formater. Denne spilleren takler DVD, MPEG-4, DivX, XviD, CD, MP3, Ogg Vorbis, CD-RW og DVD+RW.

I tillegg har spilleren muligheten for trådløs tilkobling (802.11g), slik at man kan overføre og vise frem filer fra en nærstående PC. Når den vil være på markedet og hva den kommer til å koste er ukjent.

Ta opp fra TV-en

Med den innebygde TV-tuneren vil det også være en smal sak å ta opp programmer direkte fra TV-en til harddisken. Dette vil gjøre livet lettere dersom man innimellom ikke har muligheten til å se programmene.

Du kan lese mer om skjermen på nettsidene til KISS.

Stikkord: lydogbilde