Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Drømmedryss for Funcom

Funcoms Drømmefall gjorde betydelig inntrykk på årets E3-messe, og kåres til beste eventyrspill av flere store spillmedier.

Dreamfall - Longest Journ
Funcom har forlengst brukt pengene fra Filmfondet til å produsere en smakebit på Drømmefall, oppfølgeren til det internasjonale suksesspillet Den Lengste Reisen, som i mai ble vist frem til pressen på den store E3-messen i Los Angeles.

Dette har foreløpig vist seg svært vellykket for den norske spillutvikleren, som nå kan høste inn prisen for messens «Beste Eventyrspill» fra de spillpublikasjonene GameSpot, IGN og Gamespy.

Mye skryt

«Eksepsjonelt friskt, innovativt, spennende, imponerende, og kult» er blant lovordene som disse innflytelsesrike amerikanske nettstedene bruker for å beskrive Dreamfall.

– Funcom er en av verdens mest anerkjente spillutviklere, og det er gledelig å se at vi nok en gang får denne type oppmerksomhet for det arbeidet vi gjør, sa Administrerende Direktør Trond Arne Aas etter prisutdelingen. – Med store investorer inne i Funcom, et tettere samarbeid med Filmfondet og fire spill i utvikling står Funcom i en fremragende situasjon for å ytterligere forbedre sin posisjon i årene som kommer.

Funcom har tidligere vunnet priser på E3 for utvidelsespakken Shadowlands for selskapets online-rollespill Anarchy Online.

Skjermbilde fra Dreamfall, som er under utvikling hos norske Funcom. Skal etter planen lanseres høsten 2005 for PC og konsoll(er?).

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Annonse
Stikkord: spilltester