Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Billigere mobil med TalkMore

Denne uken lanserte den nye norsk mobiltelefoniaktøren TalkMore sitt tilbud på mobiltelefoni. Selskapet hevder at ingen skal være billigere i Norge.

TalkMore vil kun benytte internett som kommunikasjonskanal mot kundene. Selskapet leverer et abonnement uten månedsavgift til 99 øre per minutt for telefoni og 49 øre for SMS.

– Vi ser at lavpris-tjenester har høy fokus blant norske forbrukere og at enkelhet, lav pris og vilje til selvbetjening med internett blir godt mottatt, sier markedsdirektør Torkel Muri i TalkMore i en pressemelding.

Chess følger etter

Chess har vært pådriveren innen billigsegmentet for mobiltelefoni, og har vært kjent med at en ny aktør ville komme på banen en ukes tid.

– Chess svarer på dette. Det er vi nødt til. Vi har faktisk opprettet et lignende abonnement som skal rulles ut i løpet av få dager, sier Chess-sjef Idar Vollvik.

Ingen billigere?

TalkMore er basert på det samme konseptet som danske Telmore. Telmore har opplevd en eventyrlig suksess og har i løpet av tre år fått nærmere 500.000 abonnementer.

– Ingen skal være billigere enn oss i Norge. Det er vi som er Telmore her, sier Vollvik.

TalkMore benytter NetCom GSM sitt nett

(ITavisen Business)

Stikkord: Mobil