Logitech Notebook Mouse

Annonse


TEST: Logitech Notebook Mouse

Det er ikke sjelden man savner en skikkelig mus til sin bærbare datamaskin. Uansett hvor god man er til å bruke en styrepinne i, eller et felt «under» tastaturet hjelper det unektelig mye å bruke en mus. Det er dette savnet Logitech Notebook Optical Mouse Plus skal ta knekken på.

Enkel installasjon

Musen benytter seg av en USB-kabel som man kan feste rundt «basen» på musen, slik at man slipper en løs kabel når man har den med seg. Installasjonen er såpass enkel at man bare kobler den til maskinens USB-port. Etter noen få sekunder er den klar til bruk.

Det følger faktisk ikke med en CD engang, slik at man slipper å installere programmer og drivere. Dette har nok en del å gjøre med at denne optiske musen bare har to knapper og et hjul til å scrolle med. Hadde den hadde flere programmerbare knapper hadde man nok hatt en større installasjon foran seg.

Logitech Notebook Optical Mouse Plus

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Annonse


Fungerer på reisen

Logitech Notebook Optical Mouse Plus er en meget liten optisk mus som ligger godt i hånden. Man kunne nok kanskje ønsket at designet var hakket mer ergonomisk, men det hadde nok godt på bekostning av størrelsen. Slik den er nå tar den knapt nok noe plass, noe som er forholdsvis viktig.

Litt av poenget er at en slik mus er også at den er enkel å bruke mens man er ute og reiser. Det kan vi bekrefte at den er. Vi har til og med testet musen på toget, og selv i en ubehagelig NSB-vogn gjorde denne musen mer enn nytten sin.

Selvsagt valg

Har man en bærbar datamaskin bør man helt klart investere i denne optiske musen. I tillegg til at den er god i bruk, tar den opp såpass lite plass i PC-vesken, samtidig som den er såpass enkel å installere.

Det eneste man kanskje savner er den også hadde vært trådløs, men da hadde nok også installasjonen vært hakket mer avansert. Uansett er dette produktet, som har en veiledende utsalgspris på 229 kroner, et sikkert valg.