Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Splinter Cell 3: se videoen!

E304: Splinter Cell 3 ligger an til å bli en av senhøstens store høydere. Her kan du se hvorfor.

Sam Fisher Splinter Cell3
Splinter Cell har definitivt sprengt nye grenser for både grafikk og innovative spillelementer de siste årene, både på Xbox og PC. Derfor er det nok også mange som med oss ser frem til lanseringen av Splinter Cell 3 senere i år.

Igjen er det nye snikende infiltrasojnsoppdrag med Sam Fisher som står på menyen, denne gang med flere triks, bedre grafikk, og – ikke minst – en helt ny spillmodus der to spillere kan samarbeide om oppdragene.

Den ekstensive demonstrasjonen vi fikk på E3-messen etterlater gjorde det klart at Ubisoft ikke har ligget på latsiden, verken når det gjelder grafikkoppdatering eller på nye spillelementer.

Ta en titt selv

Spillet skal lanseres sent i 2004 for PC. Hvorvidt det også blir en Xbox-versjon etter hvert er ikke avklart.

Videoklippet vi har satt sammen nedenfor gir en god indikasjon på noen av de fiffighetene Splinter Cell 3, inkludert spreke nye manøvre, heftige vær-effekter, og naturligvis ko-operativ spilling over internett eller lokalnettverk.


Klikk for å se videoklippet
Kommer sent i 2004 for PC.

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Stikkord: spilltester