Hopp til navigasjon Hopp til innhold

EA på nett med Xbox

E304: Nå er det endelig offisielt avklart at spill fra Electronic Arts skal kunne nytes over Xbox Live. Muhammed Ali (bildet) deltok i feiringen.

Foto: Martin Sivertsen
Electronic Arts og Microsoft har endelig klart å bli enige om Xbox Live. Detaljene rundt avtalen er ikke offentliggjort. Men det er nå offisielt annonsert at framtidige EA-titler vil kunne spilles på nett via Xbox Live.

Sportsspill med mer

Inntil nå har EA latt sine titler kun være spillbare på nett med Playstation 2. Men nå er det altså klart at serien med EAs populære sportsspill så vel som kommende Battlefield: Modern Combat samt de neste Time Splitters : Need For Speed– og James Bond-spillene blir Xbox Live-kompatible.

For å sette en ekstra spiss på denne strategisk viktige avtalen troppet Electronic Arts opp på Microsofts pressekonferanse på E3-messen med markedsføringsstøtte fra en rekke amerikanske sportshelter, deriblant bokserlegenden Muhammed Ali som frontfigur for Fight Night.

Annonse
Stikkord: spilltester, xbox