Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tre nye mobiler fra Samsung

Samsung har i dag lansert tre nye mobiltelefoner i det nordiske markedet. Alle de tre mobilene vil være på markedet i løpet av juni.

Samsung SGH-E710
Samsung har lansert kameramobilene E710 og P510, samt modellen X450, som faktisk ikke har kamera. De to første har TFT-skjerm med over 65 000 farger, mens den siste ikke har TFT-skjerm, men allikevel over 65 000 farger, ifølge en pressemelding fra selskapet.

Samsung E710

Samsung E710 er Samsungs nye foldbare kameratelefon med OL-tema. Den kommer derfor med de nordiske nasjonalsangene som ringesignaler og flaggene som bakgrunnsbilder. Den leveres med en eksklusiv OL-pakke, som inneholder ryggsekk, vannflaske, solbriller og halsbånd.

– Denne mobiltelefonen er et nordisk prosjekt. Som toppsponsor for sommer-OL og som leverandør av den trådløse kommunikasjonen i Athen ville vi i Samsung gjøre noe spesielt. Resultatet er E710, sier Michael Alström, nordisk produktmarkedssjef for mobiltelefoner i Samsung.

Telefonen har som sagt en TFT-skjerm med over 65 000 farger, og har et VGA-kamera med egen fotolampe. Den kan også ta opp videofilm. Beklageligvis har den derimot ikke støtte for alle tre GSM-båndene. E710 kommer i juni og vil koste omtrent 4 300 kroner.

Samsung P510

Samsung P510 er en ny foldbar kameratelefon som kan åpne og lukke seg selv, ved en lett berøring på sidetasten. Telefonen har også ringesignaler med hele 64 stemmer og innebygd fotolampe til kameraet.

Her er Samsung SGH-P510

– Mange vil sikkert heve øyebrynene både én og to ganger når P510 folder seg ut automatisk, Med denne modellen viser vi nå ytterligere en dimensjon av vår teknologi og kunnskap om sammenleggbare telefoner, fortsetter Alström.

P510 har TFT-skjerm med 65 000 farget og en utvendig OLED-skjerm med 16-bits gråtoner. Telefonen er i handelen i slutten av juni 2004 og vil koste omtrent 3 450 kroner.

Samsung X450

Samsung X450 vil være en billig og foldbar mobiltelefon som skal innehold mye, rent teknisk. Telefonen har en skjerm med 65 000 farger, og den skal ha store, tydelige taster. Noe overraskende slippes denne telefonen uten kamera.

Her er Samsung SGH-X450

– For den som har oppdaget fordelene med en sammenleggbar mobiltelefon, er X450 et uslåelig alternativ. Den er formfullendt og fullpakket med den seneste teknologien – til en attraktiv pris, sier Alström.

X450 har støtte for alle tre GSM-båndene (900/1800/1900) og den vil ha ringesignaler med 40 stemmer. Telefonen vil komme i handelen i løpet av mai og vil koste omtrent 1 700 kroner.

Stikkord: Mobil