Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sega lanserer ny spillkonsoll?

Forrige uke sendte Sega ut en invitasjon til pressekonferanse på E3 i Los Angeles senere denne måneden. Nå går ryktene om at en ny konsoll lanseres.

Sega Dreamcast
– Lær om SEGAs 2004-lanseringer og hør de STORE nyhetene som du ALDRI ville klare å gjette, skrev Sega på mystisk vis i presseinvitasjonen til E3-konferansen, skriver GameSpot.

Fokus på spill

Ikke overraskende har dette ført til enorm spekulasjon på nettet den siste uken. Ryktene går i retning av at det vil komme en ny konsoll fra Sega. En kommentar fra en Sega-fantast støttet dette blant annet ved å legge vekt på at «Sega endelig er gjeldfrie og med ny økonomisk styrke tror de at har det som trengs for å ta markedet».

Nå skal vi riktignok legge til at dette på langt nær er sikkert. Sega virket rimelig desillusjonerte da de skrinla sin Dreamcast og hevdet på tro og ære at nå var det spillproduksjon selskapet skulle drive med.

Arcade i hjemmet

Allikevel har de tross alt den store arcadeprodusenten Sammy sterkt inne på eiersiden. Sjefen i Sammy, Hajime Satomi, er også styreformann i Sega, og kan sterkt påvirke hva som skjer videre i Sega.

Arcademaskinen NeoGeo blir nå byttet ut med Atomiswave, som Sammy står bak. NeoGeo kom også i en egen versjon for hjemmemarkedet, og siden maskinvaren til Atomiswave skal være mer kompakt enn forgjengeren kan det jo hende at Segas store nyhet er en ny konsoll basert på denne plattformen, skriver Gamespot.

Annonse
Stikkord: Maskinvare, spilltester