Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nå kan du få Gmail-konto

Nå har du mulighet til å få testet ut den nye gratis mailtjenesten fra Google. Det eneste som trengs er litt penger.

GMail Logo
Da Goggle tidligere denne måneden lanserte sin mye omtalte gratis mailtjeneste inviterte de 1.000 brukere til å teste tjeneste. Disse fikk også muligheten til å invitere andre til å prøve ut tjenesten. Flere av disse betatesterne har nå lagt ut både sine egne mailkontoer og invitasjoner for salg på eBay, skriver CNET News.com.

Billig start

Da ITavisen.no sjekket eBay i morgentimene i dag var det hele 188 stykker som hadde lagt ut sine Gmail-kontoer eller -invitasjoner for salg. Antydet pris var fra i underkant av én dollar til nesten 250 dollar.

– Gmail er fremdeles i testfasen. Derfor begrenser Google antallet som bruker tjenesten for øyeblikket. Dette er en mulighet til å bli med fra begynnelsen av denne interessante mailtjenesten, skrev en av selgerne på eBay.

Spennende tjeneste

Det skapte stor interesse over hele verden da Google i månedsskiftet mars/april lanserte sine mailtjeneste. Skreddersydd tekstreklame skulle finansiere mailtjenesten som gir brukerne mailkontoer med 1 GB lagringskapasitet.

For interesserte brukere kan vi også informere om nettstedet Spymac som tilsynelatende tilbyr gratis 1 GB-mailkontoer til sine brukere.

Stikkord: internett