GMail Logo

Annonse


Nå kan du få Gmail-konto

GMail LogoDa Goggle tidligere denne måneden lanserte sin mye omtalte gratis mailtjeneste inviterte de 1.000 brukere til å teste tjeneste. Disse fikk også muligheten til å invitere andre til å prøve ut tjenesten. Flere av disse betatesterne har nå lagt ut både sine egne mailkontoer og invitasjoner for salg på eBay, skriver CNET News.com.

Billig start

Da ITavisen.no sjekket eBay i morgentimene i dag var det hele 188 stykker som hadde lagt ut sine Gmail-kontoer eller -invitasjoner for salg. Antydet pris var fra i underkant av én dollar til nesten 250 dollar.

– Gmail er fremdeles i testfasen. Derfor begrenser Google antallet som bruker tjenesten for øyeblikket. Dette er en mulighet til å bli med fra begynnelsen av denne interessante mailtjenesten, skrev en av selgerne på eBay.

Spennende tjeneste

Det skapte stor interesse over hele verden da Google i månedsskiftet mars/april lanserte sine mailtjeneste. Skreddersydd tekstreklame skulle finansiere mailtjenesten som gir brukerne mailkontoer med 1 GB lagringskapasitet.

For interesserte brukere kan vi også informere om nettstedet Spymac som tilsynelatende tilbyr gratis 1 GB-mailkontoer til sine brukere.

Annonse