Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bli med på testene!

Nå kan du selv gi dine egne vurderinger av produkter som ITavisen.no tester. Vi invitererer leserne til å komme med brukererfaringer, synspunkter – og terningkast.

Lesertest
Selv om vi er grundige når vi anmelder mobiltelefoner, digitalkameraer eller annet utstyr, klarer vi ikke å fange opp alt som måtte oppstå etter lengre tids bruk.

Langtidstest bestått?

Når man skal ta en kjøpeavgjørelse, kan det derfor være lurt å høre på de som faktisk har kjøpt og brukt produktet en stund.

Om mange brukere er storfornøyde, er sjansene store for at produktet er bra. Men om svært mange har dårlige erfaringer – enten med driftssikkerhet, service eller brukervennlighet, kan det tenkes at du vil gjøre samme negative erfaring.

Men husk å sjekke tidspunktet for publiseringen av lesertesten. Ofte er det slik at problemer som blir avdekket i begynnelsen av et produkts levetid, blir rettet raskt.

Må registrere deg

Vi ser veldig gjerne at du bidrar til være anmeldelser med egne erfaringer. For å kunne gjøre det, må du være registrert ITavisen.no-leser.

Dette fordi vi vil gardere oss mot useriøse innlegg. For eksempel at en salgsansatt roser sine egne produkter opp i skyene gang på gang…

Registreringslinken finner du øverst i høyre hjørnet på våre sider – like under «søk»-knappen.

Test-adgangen gjelder selvsagt også spillanmeldelser – et område som ofte forårsaker høy temperatur i spaltene…

Stikkord: lydogbilde, Mobil, spilltester