Yahoo Messenger

Annonse


Velkommen etter for Yahoo

Yahoo MessengerFor Yahoo lanserer nå en ganske kraftig oppdatering av sin IM-klient. Den nye klienten går under navnet «The All New Yahoo Messenger» og skal være mye mer fokusert på grafikk og animasjon enn tidligere versjoner, skriver CNET News.com.

Kjernetjenester

Tjenesten har tatt i bruk en rekke funksjoner som man finner på Yahoos websider, som bildedeling, adressebok, spill, radio og søk.

– Yahoo Messenger er en sentral for kommunikasjonstjenester. Der er dermed viktig at dette er relevante kjernetjenester, sa Lisa Pollock Mann, sjef for Yahoo Messenger.

Bare å smile

Man skal ikke kunne klare seg med et par forskjellige smilefjes lenger heller. Yahoos klient har tidligere hatt 35 forskjellige «smileys», mens det i denne nye versjonen nå har blitt lagt til 13 nye slike ikoner.

Yahoo har også inkludert muligheten til å vise frem sin egen avatar som kan vise hvordan humør man er i. Avatarene er tegnede figurer som man kan endre med for eksempel bakgrunn og klær.

Ingen felles standard

Siden de forskjellige Messenger-nettverkene til Yahoo, America Online og Microsoft er proprietære har brukerne som regel flere klienter på maskinene sine. Selskapene har snakket om et ønske om en felles standard eller interoperabilitet i fremtiden, men ingen planer er på horisontent., skrive CNet News.com.

Du kan ta en titt på Beta-versjonen av den nye Yahoo Messenger på nettsidene til Yahoo.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse