iPod Felicidade Groove

Annonse


Fete gadgets til iPod

iPod Felicidade GrooveApples iPod har blitt rene milliardindustrien og ikke bare for Apple. For utallige bedrifter har spesialisert seg på fete gadgets til den kule spilleren, og det er mye å velge i. Blant annet på nettstedet iPodLounge hvor du kan finne hele 60 forskjellige hylstre som man kan putte iPod-en i. Men ikke alle synes det er nok, skriver Wired News.

– Jeg har enda ikke funnet en jeg virkelig liker. Mange ser ut som det er laget for forretningsmenn, sier entreprenør Nina Watkins.

Spill på radioen

Men det er mange andre muligheter enn bare hylstre. For eksempel kan man investere i en iTrip FM Transmitter hos Dr. Bott. Denne gjør at du kan overføre lyden fra iPod-en direkte til en hvilken som helst FM-radio, enten den er i bilen eller i stuen.

Eller hva med en bag av hvitt syntetisk skinn som man kan putte spilleren i og som også har innebygde høyttalere. Denne Felicidade Groove Purse egner seg godt for de som vil kombinere shopping-turen med et ønske om å danse. Eller hva med å skaffe seg en Boostaroo forsterker.

Lagrer bilder

Belkin er et annet selskap som har et stort utvalg ekstrautstyr til Apples populære spiller. De har blant annet flere typer utstyre som gjør om spilleren til en portabel harddisk. Kan for eksempel være kjekt med en Digital Camera Link som lar deg overføre bilder fra digitalkameraet.

Ikke bare har iPod blitt den kuleste spilleren på markedet, men med dette enorme utvalget av ekstrautstyr ser det også ut til at den kommer til å bli der. Nå er det i hvert fall bare å ta seg en tur innom disse nettstedene for å finne akkurat det utstyret som passer deg.

Annonse


Annonse