MSN Messenger

Annonse


Messenger med nye spill

MSN MessengerFor Microsoft har nå lansert sitt nye MSN Instant Games Clubhouse. Her vil brukerne kunne spille mot hverandre med fire spill: »Wheel of Fortune», »Upwords», billiard og sjakk. Dette er imidlertid en abonnementstjeneste som vil koste. Amerikanske kunder skal allikevel allerede kunne spille alle spillene gratis i en fjorten dagers prøveperiode, ifølge CNET News.com.

Koster å være kar

Men etter at prøveperioden er over må man betale. De månedlige kostnadene for å spille »Wheel of Fortune», »Upwords» og billiard vil da ligge på 4,99 dollar i, mens man må ut med 3,99 dollar for å spille sjakk. Det skal visstnok også være mulig å få rabatterte priser i introduksjonsfasen dersom man binder seg for et helt år.

– Populariteten til onlinespill har hatt en enorm økning. Bortimot 50 millioner mennesker hopper nå på nettet i stedet for å dra en eske ned fra hylla når de vil spille, sa Blake Irving, Vice President i Microsoft..

Bare i USA

Microsoft har forklart at det nye «klubbhuset» vil la brukerne holde styr på statistikker over antall seire og tap, samt rankingen mellom vennene. I tillegg skal abonnenter kunne spille med alle sine kontakter i USA uavhengig av om disse har abonnert på tjenesten.

Det er ukjent når vi vil kunne benytte oss av det samme tilbudet her til lands. Allikevel kan man nok, med det store antallet MSN Messenger-brukere både i Norge og Europa generelt, regne med at Microsoft vil tjene penger på oss også.

Annonse