Annonse


La ut datteren på eBay

Tysk politi etterforsker i hvert fall en 41 år gammel dame som har lagt ut sin åtte år gamle datter for salg via nettauksjonsstedet eBay. Damens 35 år gamle kjæreste er også under etterforskning, melder BBC News.

Dårlig spøk?

Et bilde av jenta var lastet opp på nettsidene til eBay med en utropspris på 1 Euro og med salgsteksten »Du kan leke med henne». Politiet i den tyske byen Rennerod ble varslet av en eBay-bruker. Da politiet fikk fjernet annonsen var det kommet inn tre bud, hvor det høyeste var på 25,5 Euro.

Erich Jung, som jobber for påtalemyndighetene i den tyske byen Koblenz, fortalte at politiet fremdeles jobber med saken. Han bekreftet også at tilbudet om å kjøpe den lille jenta ble lagt ut av moren og hennes samboer. Allikevel skal motivene fremdeles være uklare og politiet har ennå ikke utelukket muligheten for at dette bare var en utrolig dårlig spøk, melder BBC News.

Oppdatert: Yahoo! Singapore melder at jentas mor selv skal ha innrømmet at det hele var en spøk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse