Mobil penger

Annonse


Få kontroll på mobilregningen

Mobil pengerFor denne uken lanserer NetCom en ny tjeneste som visstnok skal gjøre det enklere å ha kontroll på mobilregningen. Tjenesten skal ifølge pressemeldingen fra NetCom være den eneste i sitt slag her til lands.

Utnytter oss ikke?

Tjenesten, som har fått navnet NetCom Hint, lar NetCom sine kunder sette en beløpsgrense for fakturaen sin. Når denne er nådd ramler det inn en melding på mobilen som varsler om at beløpet er nådd. Dette for å hindre ubehagelige overraskelser.

– Mobilbransjen er tidvis blitt beskyldt for å utnytte kundene. I NetCom kjenner vi oss ikke igjen i dette. Vi ønsker tvert imot at kundene skal vite hva de betaler, og at de skal få mest igjen for pengene hos oss, sier Sondre Aarrestad, direktør for markedsledelse

Viktig for mange

Ifølge pressemeldingen viser markedsundersøkelser at flertallet av de norske mobilbrukerne synes det er viktig å ha kontroll over mobilutgiftene. Kanskje ikke så veldig overraskende. En fersk MMI-undersøkelse viser uansett at 1,1 millioner mobilbrukere mener at en tjeneste som den NetCom lanserer i dag vil hjelpe.

– Da ønsker vi rett og slett å gi dem det de ber om, sier Aarrestad.

Annonse