Annonse


Slik blir Star Wars-DVDen

For nå har George Lucas sluppet detaljerte opplysninger om hvordan den første Star Wars-trilogien kommer til å bli. Hvorvidt de fire DVD-platene som dukker opp vil være verdt ventetiden får dere nesten avgjøre selv.

Princess Leia kommenterer

Hver av de tre filmene vil i hvert fall ligge på en egen DVD-plate, med egne kommentarspor. Kommentarene kommer fra George Lucas, Irvin Kershner (regissøren bak Episode V: The Empire Strikes Back), lydmann Ben Burtt, Dennis Muren fra Industrial Light & Magic og ikke minst Carrie Fisher, eller Princess Leia, som hun er bedre kjent som.

Den fjerde og siste platen i denne boksen skal være stappet med bonusmateriale. Blant annet kan vi nok glede oss til Empire of Dreams: The Story of the Star Wars Trilogy, som er en dokumentarfilm på over to og en halv time.

Denne dokumentaren tar for seg utviklingen av denne serien fra sin spede begynnelse og inkluderer intervjuer med over 40 mennesker både blant skuespillere og kameramenn fra den originale trilogien. Kan vi håpe på intervju med Han Solo? I tillegg er det bilder fra bak kamera som aldri har blitt vist tidligere.

Eget Xbox-spill

Annet materiell på den fjerde platen er blant annet en forhåndstitt på Episode III hvor Anakin Skywalker blir Darth Vader. Vi får se Darth Vader-drakten som er laget til denne filmen samt hvordan Hayden Christensen (Anakin Skywalker/Darth Vader) og Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) forberedte seg til den episke duellen som vi har ventet på i lang tid.

De av oss som har en Xbox hjemme i stuen kan også glede seg over en spillbar demo av spillet Star Wars Battlefront som skal slippes samme dag som DVD-boksen. For de andre kan man allikevel se en trailer på hvordan spillet vil bli.

Her ser du en liste over innholdet på disken (som annonsert på www.StarWars.com):

  • Episode III Behind the Scenes P¬review: The Return of Darth Vader
  • The Birth of the Lightsaber
  • The Characters of Star Wars
  • The Force Is With Them: The Legacy of Star Wars
  • Star Wars Battlefront Trailer and Playable Demo
  • Star Wars: Episode III Making the Game Preview
  • Original Trailers and TV Spots
  • Never-Before-Seen Production Gallery
  • Posters and Print Campaigns
  • Exclusive DVD-ROM Content

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse