Ill.: PC Gamer

Annonse


Half-Life 2 utsatt til 2005?

Ill.: PC GamerFor det kan virke som om Half-Life 2-utviklerne har viklet seg inn i en ond spiral. De har nemlig bestemt seg for å lage det beste first-person spillet noensinne. En hyggelig idé, men jo lenger tid de bruker til lansering jo flere konkurrenter slipper sine alternativer. Da kan det bli tøft for Valve.

Kan utsettes

Men Valve er tydeligvis veldig bestemt på at de skal lage det beste spillet av denne typen noensinne, uavhengig av hvor mye tid og ressurser det krever, ifølge VGpro.com News.

– Vi har allerede brukt millioner av dollar på dette prosjektet, og vi er villige til å bruke mer dersom det trengs for å lage den beste first-person opplevelsen noensinne. Hvis det betyr at vi må utsette spillet til 2005, gjør vi det uten å blunke, sa gründer og administrerende direktør Gabe Newell i Valve.

Spandabel

– Hvis vi må bruke 20 millioner dollar til så kan vi gjøre det. Men vær trygge: dersom vi utsetter spillet er dette kunne for å blåse sokkene av dere når det endelig lanseres, sa visstnok Newell til spillmagasinet Polygon.

Kan hende at selskapet ville gjøre såpass mye endringer på spillet etter at kildekoden ble stjålet i fjor høst for at jobben med å spre piratkopier av spillet når det lanseres ikke skulle bli for enkel.

Mens du venter kan du jo ta en titt på 21 minutter med video fra spillet.

Annonse


Annonse