.kkrieger

Annonse


3D skytespill på 96 KB

.kkriegerIfølge utvikleren tok det 2 år å utvikle .kkrieger, et fullverdig førstepersons skytespill (FPS) som man har klart å presse inn på latterlige 96 kilobyte – en filstørrelse derivert fra demoscenen en programmerinskultur tilpasset oldtidens datamaskiner.

60 av spillets dyrebare 96K består av 103.363 linjer kode, mens de resterende 36 kilobytene er grafikk og øvrig designinnhold. Det hele ble programmert i ordinær C++, forklarer grafiker Cristoph Muetze i et intervju med nettstedet Tom’s Hardware.

Krevende

Systemkravene for skytespillet er riktignok relativt ubeskjedne. Utviklerne forlanger at du har minst 1.5 GHz prosessor, et nyere skjermkort (minst GeForce 4 Ti ellerATi Radeon 8500 med 128 MB minne) og DirectX 9.0b.

.kkrieger er nå tilgjengelig i betaversjon, og kan lastes ned gratis fra www.theproduct.de/.

3D-skytespill på bare 96 kilobytes (!), fra www.theproduct.de

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Annonse