Asono Sound-Hub

Annonse


MP3-TEST: Asono Sound-hub

Sound-hub er desidert en av de bedre harddiskbaserte spillerne vi har prøvd. I tillegg til å være liten og lekker, er den samtidig funksjonsrik nok til å dekke de fleste behov.

Godt utstyrt

Asono har gjort en glimrende jobb med å få presset inn både FM-radio, integrert diktafon og optisk linjeinngang i den elegante formfaktoren.

Programvarestøtten er også veldig tilfredsstillende. Her kan man spille av det som er av MP3, Windows Media, Wav-filer, og i tillegg er dette en av relativt få spillere på markedet som også støtter det ikke-kommersielle formatet Ogg Vorbis.

Brukervennlig

Funksjonsknappene på siden av spilleren lyser i fancy blått ved bruk, og en stor tommel-navigasjonspad på fremsiden gir tilgang til avspillingsstart, pause, stopp og spoling. Man blar seg gjennom låter og menyvalg med en liten styrespake på høyre side, og det hele fungerer helt greit – selv om vi fremdeles har til gode å se en mer fiffig navigasjonsløsning enn på Apples iPod.

Vi setter også spesielt godt pris på at Sound-hub ikke behøver ekstra drivere for å oppføre seg som en vanlig harddisk under Windows XP, som dermed gjør at spilleren lett og enkelt kan doble som bærbar harddisk for filer av alle slag.

Asono Sound-Hub 20 GB

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Et godt valg

Sound-hub 20 GB hevder seg godt mot andre modeller på markedet som det er naturlig å sammenligne med; iPod er en anelse mindre og mer snerten, men kan ikke måle seg på funksjoner og filformater. Creatives Nomad Jukebox Zen er litt rimeligere, men større og mer klumpete. iRivers iHP-120 er på høyden rent funksjonsmessig, men er betydelig dyrere.

Vi kan dermed ikke annet enn gi tommelen opp til Asono.

Annonse


Annonse