eMac med skjermfot

Annonse


Billigere eMac fra Apple

eMac med skjermfot

De to nye billigmodellene av eMac, som Apple lanserte i går, tirsdag, heter Combo og SuperDrive. Combo ligger på 7.490 kroner i standard konfigurasjon, mens Super Drive ligger på 9.490,10 kroner for standard konfigurasjon.

Begge maskinene er av den karakteristiske alt-i-ett-typen som Apple har vist tidligere og de har begge en 17» flat CRT-skjerm. Den store forskjellen på maskinene er at Combo leveres med CD-brenner, DVD-spiller og 40 GB harddisk, mens SuperDrive har CD-brenner, DVD-brenner og 80 GB harddisk.

Standard konfigurasjon

Ellers er de to maskinene i prinsippet utstyrt med det samme, selv om du selvsagt kan utstyre dem med en rekke ekstrautstyr og bedre spesifikasjoner.

Dette er standard konfigurasjon:

 • 1,25 GHz PowerPC G4
 • 256 MB DDR333 SDRAM
 • ATI Radeon 9200
 • 32 MB DDR Video Minne
 • 56 Internt modem
 • Airport Extreme Ready
 • Tre USB-porter
 • To FireWire 400-porter
 • 10/100 BASE T (Ethernet)

  Annonse