Nokia N-Gage QD 2

Annonse


Nokias nye N-Gage

Nokia N-Gage QD 2N-Gage har foreløpig ikke blitt den store suksessen Nokia hadde håpet på, og mye av skylden for det gis nok enkelte uheldige design-aspekter ved telefonen: særlig det faktum at ekkel mikrofon-plassering fører til teit positure ved snakking (se www.sidetalkin.com), og at det å faktisk skifte spill-minnekort er en aldri så liten ingeniør-oppgave (se videklippet HER).

Når Nokia nå annonser sin nye N-Gage QD blir vi lovet forbedringer på begge punkter.

Mindre og bedre

N-Gage QD lanseres i mai, i god tid før Sonys PSP, med en forventet pris på i i underkant av to tusen kroner.

Den nye telefon/spillkonsollen vil ha mikrofon og høyttaler foran på apparatet som en vanlig mobiltelefon, og vil ha SD-kortplassen lokalisert slik at man ikke behøver å verken skru av telefonen eller demontere batteri for å skifte spill.

N-Gage QD skal også generelt sett være 20 prosent mindre enn sin forgjenger, og er naturligvis hundre prosent bakoverkompatibel med eksisterende spilltitler.

For mer informasjon, se www.n-gage.com.

Endelig…

Annonse


Annonse