Burger King Kylling

Annonse


Nettkylling gjør suksess

Burger King Kyllingwww.subservientchcken.com finner vi tilsynelatende et live-kamera satt opp i et typisk webstrip-aktig (visstnok) studenthjem På plass foran sofaen er en energisk kylling, klar til å lystre dine ordre i chatteboksen.

Før du blir for ivrig…det hele er egentlig bare en avansert Flash-film, del av en større reklamekampanje fra Burger King som har klart å bli en aldri så liten fultreffer på nettet.

Ifølge Wired News registrerte nettstedet over en million besøkende allerede første time etter lansering forrige uke. Hittil skal lokkekyllingen ha trukket til seg over 20 millioner treff.

Sku ikke kyllingen på fjærne

Andrew Keller, kunstnerisk ansvarlig for innslaget fra reklamebyrået Crispin Porter & Bogusky, avviser riktignok påstanden om at det hele skal inspirere nettsnusk-referanser. Har kyllingen egentlig på seg erotisk undertøy? Såklart ikke.

– Referansen vår var mer en slags viktoriansk-aktig kylling. Et elegant gammelt kostyme var på en måte inspirasjonen, sier Keller til Wired News.

Og hva med bildet av kyllingen på alle fire? – Han roter bare rundt etter noe på gulvet, forklarer Kelley. Lettere henslengt kylling i utfordrende stilling på sofaen? – Avslapping etter en slitsom breakdance-seanse…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse