The Matrix Online logo

Annonse


Matrix Online med messenger

The Matrix Online logo

TMCnet.com melder nemlig om at AOL skal integrere sin AIM-teknologi i spillet. Dette skal føre til at man skal kunne kommunisere med andre som spiller Matrix Online eller sine vanlige AIM-venner, uavhengig av om man er koblet til spillet.

MxO er MMORPG

Matrix Online, eller MxO som det også kalles, er et såkalt MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game). Det er altså av samme type som Anarchy Online eller Star Wars: Galaxies, hvor flere tusenvis spillere kan spille på nett samtidig.

Spillet som skal lanseres i løpet av andre halvdel av 2004 skal fortsette historien der de tre filmene sluttet. Med AOL sin AIM-lansering om at man skal kunne kommunisere med alt og alle hele tiden virker heller ikke fremtiden om kampen mellom mann og maskin så fjern.

Les mer om spillet på: www.matrixonline.com

Annonse