ILL: www.philips.com

Annonse


Lag video med nøkkelknippet

ILL: www.philips.com

Philips har lansert KEY019 Ring Camcorder, med spesifikasjoner som er forholdsvis imponerende. Nøkkelringen kommer med 128 MB intern-minne som kan som så mange andre nøkkelringer benyttes til å lagre dokumenter, ifølge PC Magazine.

Samtidig kan man bruke den som mp3-spiller eller bruke det medfølgende digitalkameraet til å ta bilder eller spille inn video – med kvalitet på opptil 2 megapiksler.

Ikke for de kresne

Som PC Magazine sier er ikke dette produktet for den som leter etter en erstatning for mp3-spilleren, videokameraet eller et vanlig digitalkamera. For kameraet har verken zoom eller blitz. Mp3-spilleren har ingen mulighet til å benytte seg av spillelister. Tar man opp mye video blir visstnok spilleren også en smule varm.

Men som et produkt som kombinerer alle disse teknologiene i en eksepsjonelt liten pakke, som man alltid kan dra med seg er den gull. Den har hodetelefoner med en fjernkontroll som enkelt kan brukes til å navigere mellom sanger, bilder og videoklipp.

Philips KEY019 Ring Camcorder er faktisk ikke så langt unna heller. Allerede i mai skal disse frekke nøkkelknippene dukke opp på markedet, Allikevel er det ikke sikkert at man kan finne dem i butikkene i Norge til samme tid.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse