Powerpod

Annonse


Lureri fra ende til annen

PowerpodMobilemag.com kunne fortelle at Apple nå lanserer den naturlige etterfølgeren til iPod – PowerPod. En mulitmedieterminal for film og musikk i 20, 40 og 60 GB-utgaver med prislapp fra 5000 kroner. Komplett med innebygd kamera og støtte for trådløst WiFi-nett.

Zen-oppfølger

I følge nettstedet skulle PowerPod-en komme i salg i USA i løpet av sommeren. Dingsen ser unektelig fin ut. Og helt usannsynlig er det jo ikke at Apple vil følge opp Creatives nye video-Zen.

Det eneste problemet er at det står i artikkelen at Apple offisielt har gått ut med nyheten. Men verken i går eller i dag var noen PowerPod å se på Apple.com.

IPod V

iPod V

Nettstedet iPodlounge.com kunne på sin side fortelle om iPod V – verdens minste bærbare videospiller. Ikke riktig så avansert som storebror PowerPod, men mye mer lommevennlig.

Det er i det minste lov å håpe at utviklingsavdelingen i Apple fikk noen idéer…

Lag maten via mobil

En annonse for BMW i den britiske avisa The Guardian kunne fortelle om en ny mobil teknologi som setter bilførerne i stand til å lage avansert middag mens de står fast i køen på vei hjem. Kjekt å ha når du stamper på Ring3 fem minutter før gjestene kommer.

På hjemlige trakter kunne Aftenposten bringe meldingen om at sykehuspasienter skulle merkes med elektroniske brikker. Digi.no brakte nyheten om at regjeringen innfører avgift på PC-er for å finansiere bredbåndsutbyggingen. Og ITpro.no kunne fortelle om et sikkerhetshull i Windows som er så stort at hele Internett kan ramle sammen.

Gmail neppe spøk

Diskusjonen gikk i går heftig på nettet om Googles nye e-posttjeneste Gmail med 1 GB gratis lagringsplass til alle var en aprilspøk.

Men det ser ikke slik ut. For det første var årets aprilspøk fra Google utvilsomt jobbannonsen der de søker etter folk til det nye lokalkontoret på månen. Og det ville vært underlig om de brakte to.

Datert 31. mars

For det andre har verken Google eller andre nettsteder som har brakt meldingen tatt den vekk eller beklaget den.

Og for det tredje er pressemeldingen datert 31. mars.

Helt sant…

Om det skulle være en spøk likevel, er det dårlig timet, finurlig uttenkt og utrolig seiglivet. Dessuten koster 1 GBs serverplass ikke mer enn et par kroner i dag. Siden tjenesten er annonsebasert, er det grunn til å tro at Google kan greie å ta inn kostnadene.

Til slutt vil vi for ordens skyld bare nevne at vår sak om multimedia-tannbørsten selvsagt var helt sann. Æresord…

Annonse


Annonse