Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Microsoft dropper sportsspill i år

Microsoft har bestemt seg for å ikke lansere en serie sportsspill med 2005-stempel, og lar dermed Xbox Live-døren stå på gløtt for EA.

NBA Inside Drive
Microsoft sier de ikke akter å lansere nye versjoner av NFL Fever, NBA Inside Drive, og NHL Rivals , ifølge nyhetsjenestenReuters.

Det samme gjelder Links, Top Spin og Amped.

Vil EA gå for Xbox Live?

Microsofts avgjørelse om å ikke komme med ny årgang sportsspill i 2004 betyr at den store sportsspill-leverandøren Electronic Arts har en god mulighet for å få bedre fotfeste på Xbox-markedet årets titler – og muligens også tilby online-spilling via Xbox Live, noe EA foreløpig har forbeholdt Sony og Playstation 2.

– Dette er helt klart positivt for Electronic Arts, og kan være første tegn på et nærere samarbeid mellom de to selskapene. Vi tror Microsofts avgjørelse gjør det mer sannsynlig at EA vil støtte Xbox Live når eksklusitivtets-avtalen med Sony utløper i juni, sier Credit Suissse First Boston-analytiker Heath Terry.

Stikkord: spilltester, xbox