Windows CE

Annonse


Nytt Windows CE

Windows CEWindows CE var i sin tid et operativsystem for håndholdte PC-er. Men siden ble dette merkenavnet forlatt til fordel for Pocket PC og Windows Mobile.

Embedded

I dag er Windows CE først og fremst et operativsystem for digitale enheter innebygd i forbrukerelektronikk, såkalt embedded. men kjernen i det er også grunnlaget for Microsofts progamvare for mobiltelefoner og PDA-er.

Den nye 5.0-versjonen av Windows har hittil gått under kodenavnet Macallan. Nå blir versjonen endelig tilgjengelig for utviklere.

Til nedlasting

De første som vil få teste den er deltakere på Embedded Systems-konferansen i San Francisco, som starter i dag. Men i løpet av uka vil betaversjonen bli tilgjengelig for nedlasting via Microsoft Embedded.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse