Hopp til navigasjon Hopp til innhold

1 Gigabyte for 90,-

Med sin nye Hi-MD Walkman introduserer Sony samtidig det de kaller markedets billigste gigabyte. Dette og mer er å finne på lørdagens Elektrofil-messe i Oslo Spektrum.

Sony MZ-NH1 HiMD
Sony holder frem med sitt MiniDisc, og sier de har solgt over fem millioner spillere siden de første Net MD – med mulighet for overføring av musikkfiler fra PC – kom på markedet i 2001.

Nå er selskapet klar med siste generasjon i produktserien; Hi-MD Walkman. Her introduseres de nye høykapsitets MD-platene, som hver rommer 1 gigabyte.

45 timer musikk, eller 1 GB data

Musikk kan lagres i full CD-kvalitet (PCM/WAV) om man så ønsker, eller konverteres automatisk til Sonys nye MD-format ATRAC3Pplus, som gir 45 timers musikk på én MiniDisc. Platene kan også brukes til generell lagring av filer.

Sony stiller i første omgang med fem HiMD-spillere, fra den billigste MZ-NH600 (2.450,- kroner) til den tynne toppmodellen MZ-NH1 (4.290,-) med USB dockestasjon og LCD fjernkontroll.

Messehelg

Dette og andre spenennde produkter innen både hjemmeunderholdning, datateknologi, belysning og kjøkkenutstyr er å finne i Oslo Spektrum lørdag denne uken, der Expert-kjeden holder norges største elektromesse.

Les mer om Elektrofil-messen HER.

Stikkord: lydogbilde, Maskinvare