Duke Nukem Forever

Annonse


Duke Nukem lever

Duke Nukem ForeverDet fins vel knapt et spill som har vært i utvikling lenger enn DNF.

Helt siden Duke Nukem 3D gjorde braksuksess i 1996 har verden ventet på oppfølgeren, foreløpig forgjeves. Duke-fans har sett år etter år gå forbi uten å se snurten av DNF i butikkhyllene.

Riktignok hadde vi et lite gjensyn med Duke for et par år siden, i 2D plattform-spillet The Manhattan Project, men det var jo ærlig talt ikke dette vi satt og ventet på.

Lang i tanna

Skjermbilder fra Duke Nukem Forever har blitt offentliggjort for flere år siden, men trukket tilbake fra utviklerens hjemmesider fordi de «ikke lenger er representative».

Nå skriver Eurogamer at 3DRealms fremholder at spillet er godt på vei og under daglig utvikling og finpussing….men at en lanseringsdato fremdeles ikke kan fastsettes.

Ikke på E3

Utvikleren ville nå ikke engang annonsere hvorvidt DNF blir ferdig før 2006 eller ikke. Og det er ikke snakk om å vise frem noe som helst på årets E3-messe i Los Angeles i mai.

Da er det en liten trøst at grafikken angivelig er super-rå, og at det i dag ikke finnes hjemme-PCer i stand til å kjøre spillet med alle detaljer i 1600×1200 oppløsning.

Dette har tatt syv år, Duke. Det kan like godt ta syv år til. Hva er vel en evighet fra eller til?

Annonse


Annonse